web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *


02-09-2009. 1. Run van Oosterveld, Farmsum
In het kader van de feestweek in de wijk Oosterveld werd in samenwerking met de plaatselijke atletiekverenigingen de 1. Run van Oosterveld georganiseerd. De inschrijving en start was bij het clubgebouw van speeltuinvereniging Oosterveld. Om 18.30 uur was de start van de Kids-Run - voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 7 jaar - over een afstand van 500 meter. De lopertjes in de leeftijd van 8 tot 12 jaar gingen om 18.45 van start, zij konden een afstand lopen van 2 x 500 meter. Als herinnering kregen de kinderen een medaille en een tas met inhoud aangeboden.
De recreatieve loop ging om 19.15 van start over een schitterend, gevarieerd parcours van 2 km langs het Eemskanaal, Farmsumerhaven en door de straten van Farmsum. Men kon kiezen uit de afstanden van 2-4-6-8 of 10 km. Bij de finish werd een flesje sportdrank aangeboden en tegen inlevering van het startnummer kreeg men als herinnering een prachtig t-shirt.
Complimenten aan de organisatie en de vele vrijwilligers voor deze goed georganiseerde 1. Run van Oosterveld. Hopelijk staat deze loop volgend jaar weer op de hardloopkalender.
Foto's van de 1. Run van Oosterveld, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een hardloopverhaal, zie website: Iris Bouman
Zie ook website: Run van Oosterveld