web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

08-02-2009. Ford Timmermanloop, Wildervank
De locatie van de tweede wedstrijd van het Univé Loopcircuit was op de atletiekbaan van het Sportpark Wildervank. Er stonden in totaal 203 atleten aan de start voor de wedstrijd over 15 km. Ook stonden er nog 111 recreanten aan de start die konden kiezen uit de afstanden van 5, 10 of 15 km. Na het startschot om elf uur werd er eerst nog anderhalve ronde op de baan gelopen waarna de atleten hun afstand over een geheel nieuw parcours aflegden.

De wedstrijd over 15 km
werd bij de mannen gewonnen door Arjen Kuper uit Groningen in een eindtijd van 51.03 voor Abdi Said uit Muntendam die finishte in een tijd van 51.27. Als derde kwam Wim Opten uit Zuidlaren over de finish, zijn tijd was 51.55.
Bij de vrouwen werd de wedstrijd over 15 km gewonnen door Yvonne Georg uit Veendam in een tijd van 59.04. Marleen Vos uit Lelystad kwam als tweede over de finish in een tijd van 1.03.12. Diane ten Cate uit Stadskanaal behaalde de derde plaats, haar tijd was 1.03.20.
Bij de mannen M60 liep Garmt Borgman uit Hoogezand een goede wedstrijd, hij behaalde de eerste plaats, hij kwam over de finish in 1.01.30. Frans Scheuneman uit Hoogezand finishte in een tijd van 1.17.42. Gert Bralten uit Appingedam liep de 10 km, zijn tijd was 1.03.07.

Foto's van deze loop, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een complete uitslagenlijst, zie website: Univé Loopcircuit