web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

31-05-2012. Bekkema Run, Harkstede

Foto: Toli Schanssema, Bekkemarun 2011

HARKSTEDE – Op 31 mei 2012 zal voor de derde keer de Bekkema Run worden gehouden. Het is een groots opgezet hardloopevenement met looproutes in en rond het dorp Harkstede. In 2012 hebben 600 lopers meegedaan, de verwachting is dat er dit jaar nog meer lopers meedoen.

De Bekkema Run onderscheidt zich door de professionele organisatie, in combinatie met de gezelligheid en betrokkenheid van een dorp en dorpsbewoners.

In 2012 doet de Bekkema Run de dorpen Harkstede en Scharmer aan. Er zijn looproutes van 600m (jeugd), 2.5 km (jeugd), 5 km en 10 kilometer, aangvuld met een halve marathon.

Door de gekozen afstanden zullen zowel recreanten als wedstrijdlopers aan hun trekken komen. Er zullen officiële tijdwaarnemingen plaatsvinden en de loop zal door Harm Noor als speaker worden ondersteund.

De start en finish zijn bij de grote feesttent op het complex van voetbalvereniging Harkstede aan de Hamweg te Harkstede. Natuurlijk is elke loper ook van harte welkom om in de feesttent de eigen prestaties te evalueren onder het genot van een hapje en een drankje, begeleidt door muziek.

Inschrijven voor de Bekkema Run kan via www.bekkemarun.nl, maar ook tot een half uur voor de start van het evenement in de feesttent. Via deze website kan een ieder elk moment op de hoogte blijven van actuele informatie, looproutes, aanvangstijden, parkeergelegenheden en wedstrijdreglement.

Dit jaar heeft de Bekkema Run 2012 zich wederom verbonden aan het goede doel Kika. Om kinderen voor de loopsport, Kika en de Bekkema Run te interesseren zal op de lagere school een presentatie worden gegeven.

Bron: HS-krant

Voor meer informatie, zie website: Bekkema Run

Voor foto's van de Bekkema Run 2011, klik hier

Voor een video van de Bekkema Run 2011, klik hier