web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

10-08-2011. Abendvolkslauf, Groβ Hesepe, Duitsland

Ter gelegenheid van de Sportwoche in Groβ Hesepe werd vandaag een Abendvolkslauf georganiseerd. De start en finish vond plaats op het Sportplatz "Eschpark". De organisatie had een ronde uitgezet van 2,5 km in en om Groβ Hesepe. Het was parcours was nog behoorlijk zwaar met zijn vele bochten, vals plat en de vele regen tijdens de wedstrijd.
Bij de 5 km (2 ronden) die om 19.00 uur van start ging behaalde Toli Schanssema uit Hoogezand een 1e plaats in de klasse M65 in een tijd van 29.11 min.
De start van de 10 km (4 ronden) was om 19.40 uur. Frans Scheuneman uit Hoogezand behaalde daarbij een 1e plaats in de klasse M60 in een tijd van 52.02 min. Gerrit Schuitema uit Emmen kwam in de klasse M60 als 2e over de finish. Zijn eindtijd was 53.43 min.

Foto's van de Abendvolkslauf, zie: Mijn hardloopfoto's