web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

11-09-2010. Windparklauf Timmeler Kampen, Strackholt (Dld)


Op deze prachtige warme nazomerse dag hebben we, Frans, Egbert, Toli, gekozen voor de Windparklauf "Timmeler Kampen" bij Strackhorst in Duitsland. Daar aangekomen was het al gezellig druk. De inschrijving vond plaats bij Bahnhof Strackholt een voormalig treinstation maar nu in gebruik als café en restaurant. We hadden ons al vooringeschreven voor de 5,1 km en het startnummer, met onze naam erop gedrukt, lag al klaar. Egbert had zich ingeschreven voor de 10,2 km.
Het schitterende parcours, gelegen tussen de vele windmolens, bestond uit één grote ronde van 5,1 km die de deelnemers op de 10,2 km twee keer moesten afleggen en ging over asfalt- en klinkerwegen, beton- en fietspaden.
Naast de jeugdlopen waren er ook veel wandelaars die zich hadden aangemeld voor de 5,1 km. De deelnemers voor de hardloopwedstrijd van 5,1 km gingen om 16.10 uur en van de 10,2 km om 17.00 uur van start.
De organisatie met zijn vele vrijwilligers was perfect te noemen want na iedere gelopen afstand vond direct de prijsuitreiking plaats. Ook na afloop was het nog lang gezellig en kon men zich tegoed doen aan koffie, koeken, gebak, braadworsten enz.
Dit was een loop waar je met plezier op terugkijkt en die voor een volgend editie zeker weer op de agenda staat.

Foto's (Fotos) van de Windparklauf, zie: Mijn hardloopfoto
Meer foto's (mehr Fotos) en een uitslagenlijst (Ergebnisliste) klik (klicken Sie) hier
Nog meer foto's ( mehr Fotos) klik (klicken Sie) hier