web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *


31-08-2009. Minimarathon, Ten Boer
Vandaag werd voor de 39e keer de Minimarathon in Ten Boer georganiseerd. De inschrijving was in de Tiggelhal. Men kon kiezen voor de afstand van 5 of 10 km. De finish was op het Koopmansplein. De wedstrijd bij de mannen over 10 km werd gewonnen door Ben Stellingwerf uit Onderdendam in een tijd van 34.07. Bij de vrouwen kwam Christien Koning uit Groningen als eerste over de finish in een eindtijd van 44.30. Bij de vrouwen 50+ won Iris Bouman uit Nieuwolda de 10 km in een tijd van 49.31.
Foto's van de Minimarathon, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een uitslagenlijst, zie website: BuurContact Loopcircuit
Voor een hardloopverhaal, zie website: Iris Bouman


29-08-2009. Windparklauf, Weenermoor, Duitsland
Foto's van de Windparklauf, zie; Fotos finden Sie unter: Mijn hardloopfoto's


28-08-2009. Zandstrooiloop, Schoonebeek
Ongeveer 130 deelnemers stonden er om 19.00 uur aan de start voor de Zandstrooiloop. Het parcours van deze stratenloop bestond uit een ronde van 2,5 km door het centrum van Schoonebeek. Men kon kiezen uit de afstanden van 5 of 10 km. Vlak voor aanvang van de wedstrijd kwamen er donkere wolken aandrijven en tijdens de loop viel de regen met bakken neer. Door het donkere weer en de regen zijn veel foto's van een mindere kwaliteit geworden.

Foto's van deze Zandstrooiloop, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een uitslagenlijst, zie website: Uitslagen.nl


26-08-2009. Visserijdagenloop, Harlingen
Voor de Visserijdagenloop hadden zich in de kantine van VV Harlingen 240 deelnemers ingeschreven. De start voor de 5 km, 11,3 km en de 21,5 km was om 19.00 uur bij de Westerzeedijk vlak bij het standbeeld De Stenen Man. Na afloop werden in de kantine weer veel prijzen - ingezameld door Wybren Visser - onder de deelnemers verloot op hun startnummer.
Foto's van de Visserijdagenloop, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een uitslagenlijst, zie website: SV Friesland


25-08-2009. Brinkloop Diever

Bij deze laatste en 8ste Brinkloop van dit seizoen hadden zich 166 deelnemers zich ingeschreven voor één van de afstanden van 2,5-5 of de 10 km. Het startschot werd gelost door Berend Schreuder uit Zweeloo. Het was jammer dat tijdens deze laatste loop de weergoden niet wilden meewerken, want tijdens de loop begon het hevig te regenen. De 10 km werd gewonnen door Yvonne Kassenberg uit Burgum in een tijd van 37.22 min. Merwin Dollison uit Winsum kwam als eerste over de finish op de 5 km in 15.49 min. Door de slechte weersomstandigheden zijn er weinig foto's gemaakt maar wel een leuke videofilm.
Voor foto's en een videofilm, zie website: Garmt op de loop
Voor een uitslagenlijst, zie website: Diever Sportief
Voor een hardloopverhaal, zie website: Iris Bouman


18-08-2009. 7e Brinkloop, Diever
Er stonden bij deze 7e Brinkloop 174 deelnemers aan de start. Voordat het startschot werd gelost door George de Roo, werd Wilco Wolters uit Ane als 1000ste deelnemer van dit seizoen verwelkomt, hij kreeg een bos bloemen aangeboden van de organisatie. Tijdens deze trimloop over 2,5-5 of 10 km werden de deelnemers muzikaal begeleid door Dweilorkest "De Boellawaajoos". Volgende week dinsdagavond tijdens de laatste trimloop van dit seizoen wordt er op de Brink vanaf 18.00 uur een Spaanse avond georganiseerd, waarbij men kan genieten van diverse Spaanse gerechten en drankjes

Foto's van de Brinkloop, zie
: Mijn hardloopfoto's
Voor nog meer foto's gemaakt door Christiaan Valk, Klk hier
Voor een uitslagenlijst, zie website:
Diever Sportief


14-08-2009. Abendlauf, Marienhafe, Duitsland

Foto's van de Abendlauf, zie Mijn hardloopfoto's
Voor een uitslagenlijst, zie website: TV Marienhafe


08-08-2009. Hoeve aan den Weg Bosloop, Oude Willem
Foto's van deze loop, zie: Mijn hardloopfoto's


05-08-2009. 5. Brinkloop Diever
Foto's van de Brinkloop, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een complete uitslagen lijst, zie:website: Diever Sportief
Voor een hardloopverhaal, zie website: Iris Bouman