web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

25-11-2009. Adriaan Tripbos Marathon, Sappemeer

Een prachtige marathon die voor de tweede keer in Sappemeer door de DFW-Runners werd georganiseerd op een schitterende locatie, het Adriaan Tripbos. Alleen het weer was vandaag een spelbreker, want er stond een stormachtige wind en later op de dag viel er ook nog veel regen. Voor de marathon moesten er 10 en voor de halve marathon 5 ronden van ruim 4 km worden gelopen. Het parcours was grotendeels verhard over fietspaden en een klein stukje onverhard door het Adriaan Tripbos. 6 Atleten stonden aan de start voor de hele marathon en 21 voor de halve marathon.
De marathon werd gewonnen door Lex de Boer uit Avenhorn in een eindtijd van 3.29.27 Als tweede kwam Bennie de Vries uit Stadskanaal over de finish in een tijd van 3.42.15.
Bij de vrouwen behaalde Ineke Scheffer uit Leens de 1ste plaats in een tijd van 4.36.17.
De halve marathon werd gewonnen door Erik Grave uit Annen in een tijd van 1.21.27. Iris Bouman uit Nieuwolda behaalde bij de vrouwen de 1ste plaats, haar tijd was 1.56.15.

Foto's van Gea Scheuneman
, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor meer foto's en een video, zie: Garmt op de loop
Voor een hardloopverhaal, zie: Iris Bouman
Voor een uitslagenlijst, zie: DFW-Runners

De volgende Marathon die door de DFW-Runners wordt georganiseerd is de Meent Kerst Marathon in Glimmen op 20-12-2009. Zie website: DFW-Runners