web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *


04-07-2008. Fuchsienlauf, Ihlow, Duitsland
Het was voor de vierde maal dat de Fuchsienlauf werd georganiseerd en elk jaar weten steeds meer atleten hun weg te vinden naar Ihlow. Bij de verschillende jeugdlopen stonden er in het totaal 400 jongens en meisjes aan de start. Voor de eerste maal werd er ook een wedstrijd georganiseerd voor handbikers.
Om 18.30 uur stonden er 252 atleten - waaronder Toli Schanssema - aan de start voor de 5 km. Er moesten 2 ronden worden gelopen. Toli finishte in een tijd van 25.33 min. en behaalde daarmee een 2e plaats bij de M60.
Frans Scheuneman ging tezamen met 248 atleten om 19.30 uur van start voor de 10 km. Hier moesten 3 ronden worden gelopen. Frans heeft een goede wedstrijd gelopen en kon zelfs in de 3e ronde nog goed versnellen. Hij kwam over de finish in een tijd van 47.08 min. en behaalde daarmee een 2e plaats bij de M55.
Ook voor de inwendige mens was weer goed gezorgd. Tevens waren er weer verschillende demonstraties van judoka's en dansgroepen. Een plaatselijke muziekkorps zorgde voor de muzikale omlijsting.
Het volgend jaar staan wij zeker weer aan de start voor de 5e Fuchsienlauf.
Foto's van de Fuchsienlauf, zie: Mijn fotoalbum