web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

01-08-2015. Hoeve a/d Wegloop, Oude Willem (DR)EMILE NALES GRONINGER ATLETIEK SNELSTE BIJ 2e HOEVE AAN DEN WEGLOOP OUDE WILLEM
Prachtig mooi weer troffen de deelnemers aan de 2e Hoeve aan den Wegloop in Oude Willem zaterdag, beter dan vorige week al was het toen ook prima weer om te hardlopen.  Alleen nu kon je ook lekker even op het vernieuwde terras bij Eetboerderij De Hoeve zitten waar de inschrijving plaatsvond.
Vorige week 163 deelnemers die verwachte men nu niet weer, immers de lopers konden ook naar de Kolkloop in Blokzijl en de halve marathon van Lauwersoog naar Ulrum, twee klassiekers die veel loopliefhebbers trekken. Toch stonden er maar liefst 150 lopers aan de start en nog een paar honden die met hun baasje mee mochten lopen. Boven verwachting dus. De langere afstandslopers lopen de route twee keer maar dat is voor hen geen bezwaar zo’n mooie route verveelt nooit het blijft genieten. Bos, asfalt, schelpenpaden, meertjes en poelen, heide en prachtig weer en er zitten ook nog een paar pittige verhogingen in.
Voor het complete verslag van Jan Kooistra (SV Friesland), klik hier

Voor een uitslagenlijst, zie website: SV Friesland

Voor foto's van de Hoeve a/d Wegloop, zie: Mijn album
Voor foto's van Janke v.d. Schaaf, klik hier
Voor foto's van Sietske v.d. Bij, klik hier