web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

01-01-2011. New Year Marathon, Glimmen

Dit was wel een heel enerverend weekend. Eerst Oud- en Nieuwjaar vieren en dan ook nog weer vroeg uit de veren om naar de New Year Marathon in Glimmen te gaan. Waar veel wedstrijden door het slechte weer en de gladheid waren afgelast hadden de DfW-Runners toch maar besloten om deze marathon door te laten gaan.
De start en finish was zoals altijd in Glimmen op de Meentweg maar verder was het een geheel nieuw parcours die bestond uit één grote van ruim 5 km rondom het Noord Willemskanaal. De atleten konden weer kiezen uit de afstanden van 21,1 km (4 ronden) en 42,2 km (8 ronden).

Op sommige plaatsen van het parcours was het nog behoorlijk glad maar de wegen weerszijden het Noord Willemskanaal waren zeer goed begaanbaar. Ook het weer werkte goed mee en het zonnetje liet zich meerdere keren zien al werd het later in de middag nog behoorlijk koud. Na afloop kreeg iedereen van de organisatie een kom heerlijke snert aangeboden.


Ineke Scheffer, Frans Scheuneman en Toli Schanssema kregen namens de DFW-Runners nog een prachtige ingelijste oorkonde aangeboden omdat zij samen met hun partners in het afgelopen jaar de organisatie terzijde hadden gestaan.


Foto's van de New Year Marathon, zie: Mijn hardloopfoto's

Voor een uitslagenlijst, zie website: DFW-Runners

Zie voor een videoverslag ( You Tube) hieronder of klik hier.

Voor een hardloopverhaal van Iris Bouman, klik hier
Lees ook het verslag op website: Marathon van Leens
Voor een hardloopverslag van Jannet en foto's van Jos, klik: hier