web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

28-02-2010. Yours Truly 50K, Glimmen

Een nieuwe loop op de kalender van de DFW-Runners, De Yours Truly 50K een ultraloop over 50 km die op de laatste zondag van februari wereldwijd wordt georganiseerd. Er stonden 31 deelnemers om 11 uur in de stromende regen, die de gehele dag aanhield, aan de start. De 50 km lopers moesten 12 ronden van ruim 4,1 km afleggen. Uiteindelijk lukten negen deelnemers het om de 50 km te volbrengen. Winnaar werd Jaap Vis uit Groningen in een tijd van 3.56.14. Onder de 50 km lopers ook nog twee dames, Ineke Scheffer uit Leens en Jannet Lange uit Almere die een dag ervoor nog de Galgenberg Marathon hadden gelopen. Complimenten daarvoor.
Bennie de Vries uit Stadskanaal heeft ook een uitstekende prestatie geleverd. Na zijn vele marathons, was dit zijn eerste 50 km ultraloop die hij in een uitstekende tijd van 4.45.18 uur heeft volbracht. Gefeliciteerd Bennie.
Ook alle andere deelnemers die in deze regenachtige omstandigheden voor een kortere afstand hadden gekozen hebben toch met z'n allen een uitstekende prestatie verricht.
Zoals altijd en we zijn bij de DFW-Runners niet anders gewend, was de verzorging en de tijdswaarnemig weer uitstekend te noemen.

De volgende loop die de DFW-Runners organiseren zijn de Kluften Marathons op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart 2010 in Spier. Zie website: DFW-Runners

Foto's van de Yours Truly 50K, zie: Mijn hardloopfoto's
Voor een uitslagenlijst, zie website: DFW-Runners
Voor een hardloopverhaal, zie website: Iris Bouman
Voor een hardloopverslag, zie website: Marathon van Leens
Voor een hardloopverslag van Jannet Lange, zie website: Jannet loopt lang.nl
Voor foto's van Jannet, klik: hier