web counter
* * * HARTELIJK WELKOM OP MIJN WEBSITE * * * HERZLICH WILLKOMMEN AUF MEINER HOMEPAGE * * * WELCOME TO MY WEBSITE * * *

28-11-2009. 1ste Vollemaansloop, Eelde
Men mag wel spreken van een groot succes deze 1ste Vollemaansloop, georganiseerd door de wandel- en hardloopclub "Steeds Beter".
Regende het 's middags en in het begin van de avond nog pijpenstelen, bij aankomst bij VNN Hoog-Hullen was het gelukkig droog. Het hele terrein had men verlicht en bij de inschrijving was het al gezellig druk waar iedere deelnemer een verlichting kreeg aangeboden om aan hun kleding te bevestigen. Het startschot werd om 24.00 uur gegeven door Jacques D'Ancona waarna een lange lint van verlichte deelnemers vertrokken in de duisternis voor hun afstand van 10,1-21,1 of 42,2 km. Het parcours bestond uit een grote ronde en verschillende kleinere ronden over verharde fiets- en wandelpaden en over onverharde bospaden in de omgeving van Hoog-Hullen. De paden waren zeer sfeervol verlicht doormiddel van stormlantaarns. De verzorging zowel onderweg als bij de finish was uitstekend te noemen. Na afloop van de prijsuitreiking kon men nog wat bijpraten in de gezellige huiskamer van Hoog-Hullen.
Deze 1ste Vollemaansloop was zeker een bijzondere ervaring en daarom zeker de moeite waard om bij een eventuele volgende editie aan deel te nemen.